Filozófia

"Házhoz visszük a meleget!"

"Mint alapvető emberi szükségleteket kielégítő szolgáltató felelősséget és kötelességet érzünk, hogy a Föld természeti gazdagságát megőrizve fogyasztóink életminőségén javítsunk. Ennek érdekében hosszútávon megtérülő, de stabil piaci magatartást alkalmazunk."

CÉLUNK a fogyasztó szükségleteinek és igényeinek szem előtt tartásával egy olyan takarékos és hatékony szolgáltatás kialakítása, mely azon túl, hogy emeli a népesség életminőségét, óvja a környezetet, megfizethető és könnyen, egyszerűen bővíthető, egyre nagyobb közönséget von be a szolgáltatás előnyeibe.

A fogyasztók igényeinek teljes körű kielégítése, életminőségük emelése komoly akadállyal néz szembe: a gázárak folyamatos emelkedése , Földünk fosszilis energia-tartalékainak kimerülése miatt. Társaságunk alapvető célkitűzéseit mindezek ellenére megvalósítja, a szolgáltatást nehezítő, emiatt annak színvonalát csökkentő akadályokat megpróbálja mérsékelni azáltal, hogy kutatja, felismeri, s alkalmazza az energia-előállítás hatékony,olcsó és környezetet jobban kímélő formáit. Természetesen, mint minden infrastrukturális fejlesztés, ezek a fejlesztések is jelentős mértékű beruházást igényelnek. A beruházásokhoz szükséges tőke előteremtése érdekében A Perkons DHŐ Kft. a szolgáltatáshoz nem kapcsolódó vállalkozási tevékenységet is folytat, amelynek hasznát a lakosságot érintő terhek csökkentésére is hivatott fordítani.

Fogyasztóink a mi partnereink, társaink a vállalkozásban. Éppen ezért velük együttműködve, közös érdekeinket szem előtt tartva folytatjuk tevékenységünket. Segítséget nyújtunk abban is, hogy az energia-takarékosság korszerű eljárásait megismertetjük, bevezetésében elviekben és gyakorlati módon is közreműködünk.

Tudatosítjuk a környezetünkben élőkkel, hogy a távhőszolgáltatás méretei miatt hatékonyabb, környezetkímélőbb és veszélytelenebb az egyedi fűtési módoknál. Részének lenni olyan előny, amelyért az emberiség komoly küzdelmet folytatott, megvalósítása érdekében sokan és nagy áldozatot hoztak. A gazdasági, a fiziológiai és a környezeti hasznosságban vetett hitük irányította cselekedeteiket, s ezt a szándékot magunk számára is alapértéknek tekintjük.

Partnereink

MAVIR Energott Alpiq NRG Services Kft.
Minden jog fenntartva! © Perkons DHŐ | honlapkészítés: DDSWEB