Bemutatkozás

A PERKONS DHŐ Kft. magyar tulajdonban levő társaság, amely azzal a céllal alakult, hogy energetikai szektorban álljon ügyfelei rendelkezésére. A társaság tevékenységi köre kiterjed az energetikai rendszer minden szektorára kivitelezési és üzemeltetési tevékenységeken keresztül.

Az ügyfelek energetikai rendszereinek a felújításához, korszerűsítéséhez kíván segítséget nyújtani a PERKONS DHŐ Kft. A meglévő, elavult, korszerűtlen energetikai rendszerek teljes körű felmérését, felújítását és/vagy új beruházás keretében kialakítandó energetikai rendszer megvalósítását is vállalja a PERKONS Kft. A megrendelő igényeit figyelembe véve társaságunk felméri, megtervezi, kivitelezi a gazdaságosan megvalósítható beruházásokat és hosszú távú energiaszolgáltatási szerződés keretében akár üzemelteti azokat. 

Az energetikai rendszerek teljes körű megvalósítását a PERKONS DHŐ Kft. erre vonatkozó megállapodás esetén akár saját finanszírozással is vállalja, a felméréstől kezdve a tervezésen és a megvalósításon át egészen a hosszú távú üzemeltetés végéig. 

A PERKONS DHŐ Kft. teljes körű felelősséggel végzi a fenti feladatokat, szükség esetén alvállalkozók bevonásával, melyek tevékenységéért szintén felelősséget vállal. 

A PERKONS DHŐ Kft. a megrendelők igényeinek gyors, magas színvonalú és minőségű kielégítését kívánja megvalósítani és az ügyfelekkel hosszú távú megbízható kapcsolatok kialakítására törekszik.

Tulajdonosi háttér

  • Laima Energiaszolgáltató Kft. 19%-os tulajdonrész
  • Energott Kft.    60%-os tulajdonrész
  • S'IDUAL Szolgáltató Kft. 19%-os tulajdonrész
  • Szekeres György 2%-os tulajdonrész

Menedzsment

  • Jeszenszky Gábor ügyvezető
  • Neszmélyi Loránd ügyvezető

Partnereink

MAVIR Energott Alpiq NRG Services Kft.
Minden jog fenntartva! © Perkons DHŐ | honlapkészítés: DDSWEB